Stanovisko DSSS: Dnes Krupka, zítra celá země!

Stanovisko DSSS: Dnes Krupka, zítra celá země! 11. září 2011 Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) považuje výsledek sobotních komunálních voleb v Krupce na Teplicku za vynikající výsledek. Obdržených 9,56 % platných hlasů a získané dva mandáty zastupitelů znamenají výrazný nárůst popularity naší strany oproti volbám, které se konaly v řádném podzimním termínu loňského roku, a v opakovaných volbách letos v květnu.

Zvláště po včerejších demonstracích DSSS na Šluknovsku je více než jasné, že odpor občanů k tomuto zkorumpovanému režimu právem sílí. Ministr vnitra Kubice se ukázal jako největší lhář, který se snaží národu namluvit, že lidé ve Varnsdorfu zůstali doma, ačkoliv je přímo za jeho zády rozháněli těžkooděnci a vodní děla. A to jen kvůli tomu, že se již poněkolikáté rozhodli veřejně vyjádřit nesouhlas s politikou zkorumpované vlády, která chrání gaunery a násilníky.

DSSS hodlá v krupském zastupitelstvu prosazovat politiku nulové tolerance vůči nepřizpůsobivým občanům a prosazovat vyhlášky k ochraně slušných lidí, kteří, a výsledek voleb v Krupce to potvrzuje, jsou ze současného dění ve společnosti a z vládnutí polistopadové garnitury, znechuceni.

Jsme přesvědčeni, že po úspěchu DSSS v krupských komunálních volbách budou následovat další města. Dnes Krupka, zítra celá země!

Tomáš Vandas, předseda DSSS

K tématu

ČSÚ: Podrobné výsledky voleb v Krupce

DSSS získala v Krupce dva zastupitelské mandáty